Kryeministri Zoran Zaev uroi Reisul Ulemanë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Kryetari i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, z. Zoran Zaev ia ka uruar festën Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar atij, anëtarëve të Rijasetit, myftinjve, hoxhallarëve dhe gjithë besimtarëve myslimanë që kjo festë ti presë në shëndet të mirë, gëzim dhe hare.

Comments are closed.