Kryeministri Erdogan, në Ramazan dëgjon albumin e ri të ilahive nga Ballkani

Albumi i Ilahive nga Ballkani i cili doli në shitje me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës së R. Turqisë u pëlqye nga  kryeministri turk Rexhep Taip Erdogan.
rexhooo
Shkruan: Aslihan Ajdin
Ministri i Kulturës së Turqisë javën e kaluar në seancën e mbledhjes së rregullt ua shpëndau dhe ua dhuroi të gjithë ministrave nga një kopje të CD të Ilahive nga Ballkani ku edhe në të njejtën kohë ia dhuroi edhe kryeministrit, Erdogan.
ilahije-abas
Pasi që i ndëgjoi Ilahitë ai i pëlqeu dhe pasuan lëvdata për këtë projekt. Projekti në fjalë u udhëheq nga Dr. Ubejdullah Sezikli, ligjërues në  Universitetin e Stambollit, Fakulteti i Teologjisë dhe Dr. Abas Jahja përgjegjës i Sektorit për Kulturë  dhe Shkencë pranë Bashkësisë Fetare Islame në R.M. Ditët në vijim albumi do të del në shitje.
13.08.2011
Marrë nga: zaman/politika

Comments are closed.