[:al]Kryegjyshi Botërorë Bektashij shtroi iftarë[:]

[:al]Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi i shoqëruar nga Mustaf ef. Dauti dhe Muzemil ef. Osmani morën pjesë në Iftarin të orgaziuar nga Kryegjyshi Botëror haxhi Dede Edmond Brahimaj. Prezent në këtë iftarë ishin z. Ilir Meta presidenti i ardhshëm i Shqiprisë, ambasadorë të shumtë të vendit, kreu i KMSH z. Skender ef. Bruçaj, kreu i BI të Malit të Zi z. Rifat ef. Fejziç, një delegacion nga BI e Kosovës i kryesuar nga z. Ajni ef. Sinani dhe shumë personalitet tjera. Në fjalën e tij përshëndetëse Reisul Ulema uroi dhe përgëzoi Kryegjyshin Botëror për iftarin tradicional që organizon dhe luti të Madhin Zoti që Ramazani të jet muaj i solidaritetit dhe bashkimit.

[maxgallery id=”6470″][:]

Comments are closed.