Kreu i BFI-së morri pjesë në promovimin e tre veprave të ITSHKSH

Dje në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve-Shkup, me rastin e nëntë vjetorit të Institutit, 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit, ITSHKSH në bashkëpunim me Institutin e studimeve protestante dhe shqiptare, botoi tre vepra të rëndësishme:”Gjerasimi: predikues, iluminist, rilindës”, të autorit Xhon Kuandrud, “Pengu i kaçakëve” të autorit Gjerasim Qiriazi dhe “Jeta ime të autores”, Sevasti Qiriazi. Ku pata kënaqësin t’i pranojë këto tre vepra. Zoti e ndihmoft Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve-Shkup nëprojektet e tyre.
itksh

itksh1

Comments are closed.