[:en]Kreu i BFI-së priti një delegacion nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetrimit Islam – Tiran[:al]Kreu i BFI-së priti një delegacion nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetrimit Islam – Tiranë[:mk]Kreu i BFI-së priti një delegacion nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetrimit Islam – Tiran[:]

[:al]Sot kreu i BFI-së Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi në zyrat e Rijasetit të BFI-së priti në takim një delegacion nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetrimit Islam në Tiranë i kryesuar nga dr. Ramiz Zekaj.

Me këtë rast Rieusl Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi mysafirët i njoftoi lidhur me aktivitet e BFI-së dhe të arriturat që ka ky institucion. Gjithashtu, edhe kreu i delegacionit, dr. Zeka foli mbi aktivitetet e këtij Instituti, sidomos në sferën e botimeve shkencore, me ç’rast efendi Rexhepit iu dhuruan disa të tillë.

Në shenjë mirënjohje kreu i BFI-së delegacionit në fjalë ia dhuroi nga një komplet gjashtë vëllimëshe “Për fe dhe atdhe”.

[maxgallery id=”5701″][:]

Comments are closed.