Konkurs për regjistrim në SHMI

Konkurs për regjistrim në SHMI “Medreseja Isa Beu”- Shkup dhe Paralelet e saja për pranimin e nxënësve të rregullt (djem dhe vajza) në vitin e parë të vitit shkollorë 2020 / 2021

Comments are closed.