Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

[:al]KONKURS: IMAM (HATIB DHE MUALIM) NË AUSTRALI[:]

[:al]Të nderuar vëlla / motër,

Selamu Alejkum | Paqja qoftë me ju

Shoqata Islamike Shqiptare Australiane (AAIS) është themeluar nga emigrantët shqiptarë në vitin 1963 dhe njëherit është njëra nga organizatat më të mëdha fetaro-shqiptare si dhe më prestigjoze në Australi.

Këshilli i AAIS kërkon që të punësojë një Imam (Hatib dhe Mualim) për (2) dy vite me orar të plotë, për të ndihmuar në ofrimin e shërbimeve fetare dhe programeve arsimore për anëtarët e komunitetit të AAIS.

Ju lutemi të komunikoni këtë KONKURS nëpërmjet mediumeve zyrtare në organizatën tuaj.

Shih KONKURSIN Në ‘Attachment’ …

Ju lutemi, kontaktone këshillin e AAIS-it në këtë adresë [email protected], nëse keni ndonjë pyetje.

Me nderime,

[:]

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni