KONFERENCA NDËRKOMBËTARE NË EBU DHABI TË EMIRATEVE TË BASHKUARA ARABE

Të dielën më O8.05.2022 në Ebu Dhabi filloi Konferenca ndërkombëtare islame me Temë:”Uniteti islam” organizuar nga Këshilli Botëror i Bashkësive islame me seli në Ebu Dhabi e udhëhequr nga Ekselenca e tij Dr. Alij Rashid Al Nuajmi.
Kjo konferencë zhvillohet nën patronatin e Nahjan bin Mubarek Al Nahjan, Ministër për tolerancë dhe bashkjetesë në Qeverinë e Emirateve të Bashkuara Arabe. Marrin pjesë pêfraqësues nga të gjitha vendet e botës me mbi 150 shtete.
Të hënën pas dite, sipas programit, Kryetari i BFI Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef Fetai do të ketë parqitjen në këtë Konferencë.
Reisul Ulemaja në këtë Konferencë përfaqëson BFI e RMV, i shoqëruar nga H. Ismet Ademi, Drejtor për marrëdhënie me botën Arabo islame. Konferencë me tipare të larta organizative. Pritje e mirë

Comments are closed.