KOMUNIKATË

Untitled-6
Rijaseti i Bashkësiës Fetare Islame në mbledhjen e vet të mbajtur më 27 janar 2011 ashpër dënoi aktin e dhunës të ushtruar ndaj Muftiut të BFI-së në Kumanovë, Abedin ef. Imeri, më shtatë janar të këtij viti nga Sadat Memishi dhe tre persona të tjerë.

Po ashtu, Rijaseti BFI-së vendosi që dyerët e Bashkësisë fetare Islame tani e përgjithmonë do të jenë të mbyllura, pra nuk ka vend për inkuadrim të teologve të cilët përdorin dhunë, të cilët merren me punë të shëmtuara dhe me akte jashtëligjore e të pamoralshme.

 

Rijaseti i BFI-së

riaset- abedin imeri

Comments are closed.