KOMUNIKATË

Në bazë të vendimit të përbashkët të tri bashkësive fetare: Komunitetit Musliman i Republikës  së Shqipërisë, Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës dhe Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë i informojmë besimtarët, respektivisht opinionin publik dhe diasporën se Dita e parë e Kurban Bajramit është më 25 Tetor 2012, mbetet ashtu siç është e paraparë me Takvimin e 2012.

Me këtë rast të gjithëve u përcjellim Urime të përzemrta duke u dëshiruar shëndet, fat, harmoni familjare gjatë ditëve festive të Kurban Bajramit.

Urime për shumë vjet Kurban Bajrami!

Reis ul Ulema i BFI-së,
H. Sulejman ef. Rexhepi

KOMUNIKATE- KURBAN BAJRAMI teksti arabisht 1 teksti arabisht 2

Comments are closed.