Informim

Informim

Garat e Para Kuranore do të mbahen më 3 mars 2020, ora 10:00, në Medresenë Isa Beu (Qendër) dhe më 4 mars 2020, ora 10:00, në Fakultetin e Shkencave Islame, Shkup.
Pjesëmarrja e publikut, e dëshirueshme.

Shkup, 27 shkurt 2020 Nga Këshilli Organizues

Comments are closed.