Informatë

Informohen Hafizat dhe lexuesit e Kuranit Fisnik në RMV, për mbajtjen e garave tradicionale ndërkombëtare Kuranore të 27 me radhë që do të mbahen në Zagreb të Kroacisë.

Comments are closed.