[:al]Ikë VMRO kthehet parcela e selisë së BFI-së në Kala të Shkupit [:]

[:al]Sot, Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi bashkë me shefin e kabinetit të tij, Muzemil ef. Osmani, kanë shëtitur nëpër parcelen e selisë së BFI-së në Kalanë e Shkupit, të cilën gati një dekade të plotë ia rrëmbeu qeveria vmroiste, duke e zyrtarizuar kësisoj diskriminimin institucional kundër BFI në RM.

Kjo tokë është e jona dhe kështu do të bëhet sapo të konstituohet qeveria e re. Këtë sihariq na e jep edhe vete Kryetari i BFI-se që shpreh gëzimin e madh tek shëtit në parcelën e cila, në momentin kur u desht t’i ndahet për selinë e ardhshme të BFI-së, u “okupua” nga kryediskriminuesi kundër shqiptarëve dhe myslimaneve të vendit, mallkimndjellësi Nikolla Gruevski.[:]

Comments are closed.