Iftari për nëpunësit dhe aktivistët e Muftyinisë së Shkupit

imageNë shenjë mirënjohje për sërë aktivitetesh të ndërmarra në territorin e Muftinisë së Shkupit me rastin e Muajit të Ramazanit, Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në bashkëpunim me Fondacionin Humnaitarë “Sheikh Eid bin Muhammed Thani’, nga Katari, shtroi iftar për nënpunsat fetarë dhe aktivistë të kësaj Muftinie.

Comments are closed.