Haxhinjtë e Tetovës vizituan mesxhid Kibletejn

Më 17.07.2022 (e diel ), haxhinjtë e Myftinisë së Tetovës, i vizituan mesxhid Kibletejn ( xhamin me dy kible ), mesxhid Kuba, kodrinat e Uhudit dhe varrezat e shehidëve ( dëshmorve ) të Uhudit.

Comments are closed.