Haxhilerët tanë në Medine

I informojmë të gjithë pjesëtarët e fesë islame në Maqedoni se, nga dita e djeshme, haxhinjtë që kanë udhëtuar nën organizimin e BFI-së në RM, i kanë kryer të gjitha kushtet e haxhit dhe u vendosën në Medine. Nga kryesia e organizimit të haxhit nga ana e BFI-së informojnë se të gjithë haxhinjtë janë shëndosh e mirë.

Lusim Allahun xh.sh. që t’ua pranojë të gjitha ibadetet dhe të na kthehen shëndosh e mirë.

10468655_10152303356636104_1421827031996707012_n 10519789_10152303357146104_1892812637_n 10717733_10152303357216104_2057030433_n 10717819_10152303356751104_601517390_n 10719454_10152303357321104_824186962_n 10721173_10152303356851104_953465813_n 10723209_10152303357051104_456127819_n

Comments are closed.