Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

H. Hfz. Shaqir Fetahu zgjidhet kryetar i BFI në RMV

Në një proces të qetë dhe transparent në hapësirat e Bashkësise Fetare Islame në Shkup u zhvilluar zgjedhjet për kreun e BFI -së. Muftiu i Gostivarit, Hfz. Shaqir ef. Fetahu, u zgjodh Reisul Ulema i BFI në RMV.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni