Festa kombëtare e Austrisë

Me 27.10.2022 BFI ishte prezent me rastin e festës kombëtare të Austrisë, me ftese te
Ambasadori austriak Z.Georg Woutsas.
Ne ket feste i pranishem ishte Mr. Mustafa Dauti Drejtor per pune te jashtme, i cili uroi Ambasadorin Austriak per kete dite te madhe dhe te vecante per popullin Austriak, si dhe shfrytzoj rastin dhe ja percjelli urimet e sinqerta Ambasadorit Woutsas ne emer te Reisul Ulemas Shaqir ef Fatai.
Ambasadori pati paraqitjen dhe fjalimin e tij i cili ishte shum domethenes dhe i rendesishem, qe percjelli dhe mesazhet e tij, duke pershkruar sfidat me te cilat po ballafaqohet e tere Bota, si ne aspektin politik, social, ekonomik etj. Ne kete feste te pranishem ishin personalitete ndryshme.

Comments are closed.