Falja e namazit të xhumasë në Xhaminë fshatit Qojli

Në rrugë për pritjen e grupit të dytë të haxhinjëve të BFI, Kryetari i BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai bashkë me delegacionin për pritjen e grupit të dytë të haxhinjve, ndaluan në Xhaminë fshatit Qojli, afër Aeroportit për të falë namazin e xhumasë. Reisul Ulemaja falënderoi Imamin Ilhan ef Eminin dhe xhematin e kësaj xhamie për pritjen.

Comments are closed.