[:al]Fadil ef. Ramadani Kryetar i ri Kuvendit të BFI në RM[:]

[:al]Sot, Kuvendi i BFI në RM ka mbajtur mbledhjen e vet të rregullt, në të cilën, veç tjerash, është zgjedhur udhëheqësia e re e Kuvendit, anëtarët e rinj si dhe anëtarët e komisioneve të Kuvendit. Kryetar i r i Kuvendit të BFI në RM është zgjedhur Fadil ef. Ramadani, kurse sekretar i Kuvendit është zgjedhur Ziber ef. Lata. Po ashtu, janë zgjedhur edhe dy nënkryetarët e këtij organi të BFI-së, edhe atë Tazhudin ef. Iljazi si dhe Ibrahim ef. Abdurrahimi.

[maxgallery id=”8017″][:]

Comments are closed.