[:al]Fadil ef. Ramadani me anëtarë të Kuvendit vizituan Reisul Ulemanë [:]

[:al]Vazhdojnë vizitat përgëzuese në zyren e Reisul Ulemasë së BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, me rastin e dekorimit të tij me “Çmimin për të arritura jetësore” nga ana e Presidentit Amerikan, z. Donald Tramp.

Sot, Reisin e kanë vizituar dhe e kanë uruar një grup përfaqësuesish të Kuvendit të BFI-së më në krye Fadil ef. Ramadani. Me këtë rast, efendi Rexhepit i janë shprehur përgëzimet më të sinqerta me dëshirë që Zooti t’i japë shëndet, jetë të gjatë dhe përjetë t’i nderojë në këtë mënyrë myslimanët e vendit, BFI-në dhe organet e institucionet e saj.[:]

Comments are closed.