[:al]Efendi Rexhepi: Zgjidhja e problemeve kërkon unitet kombëtar[:]

[:al]

Në shenjë falënderimi për një punë të kahershme të kryer nga ana e disa personaliteteve dhe funksionarëve të BDI-së, Myftiu i Myftinisë së Gostivarit, Shaqir ef. Fetahu, ka shtrar një darkë të veçantë, duke e çmuar sinqerisht kontributin e tyre shumë të rëndësishme për BFI-në.
Me këtë rast, Reisul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi ka vlerësuar se, derisa të ketë populli shqiptar në ballë të tij personalitete të këtilla me vetëdije të lartë kombëtare e fetare, gjithnjë do të jetë unik drejt zgjidhjeve të gjitha çështjeve jetike për poullatën tonë. Duke iu qasur unikë  çështjeve të rëndësishme, çdo herë do të jemi më të fortë dhe sukseset kurrë nuk do të mungojnë, është shprehur veç të tjerash efendi Rexhepi.
Bashkimi gjithmonë është në dobi të shoqërisë, përçarja nuk është pjesë e identitetit tonë kombëtar.

[:]

Comments are closed.