Edhe një dekoratë për Reisul Ulemanë e BFI-së

Edhe një dekoratë për Reisul Ulemanë e BFI-së

 

Udhëheqësi shpirtëror i mylsimanëve të Maqedonisë, H. Sulejman ef. Rexhepi, u dekorua edhe me një mirënjohje mjaft domethënëse. Këto ditë, Instituti Evropian për Menaxhim, Drejtësi dhe Diplomaci, dekoroi Reisul Ulemanë e BFI në RM, me çmimin BEST SPIRITUAL LEADER 2015. Institucioni në fjalë, ka vendosur që, për hire të promovimit të vlerave të subjekteve të ndryshëm në vend, çdo vit të dekorojë personalitetet më të rëndësishëm dhe më produktivë në sferat përkatëse. Sivjet, si lider fetar më të mirë në Maqedoni e nominuan H. Sulejman ef. Rexhepin, Kyrtarin e BFI-së.

Ndryshe, kohë më parë, efendi Rexhepi, në Akademinë e Shekncave në Shqipëri, u dekorua me titullin “Imazhi i kombit”.

 

cmimi cmimi1 cmimi2

Comments are closed.