[:al]Drekë pune me Presidentin e Shqipërisë z. Ilir Meta[:]

[:al]Presidenti i Republikës së Shqipërisë Shkëlqesia e Tij z. Ilir Meta, shtroi një drekë të posaçme zyrtare Kryetarit të Bashkësisë Islame të Maqedonisë Reisul Ulema H.Sulejman ef Rexhepi i cili shoqëroheshte nga bashkëpuntorët e tij si dhe nga Gazetari i Besimeve Fetare në Shqipëri z. Ferdinand Samarxhiu-Mjeshtri i Madh.

[maxgallery id=”7505″][:]

Comments are closed.