[:al]Drekë modeste nga KOM-i për krerët e bashkësive fetare në vend[:]

[:al]Shkup, 11 prill – Me rastin e përfundimit të Festës ortodokse të Pashkëve, Kryetari i Kishës Ortodokse të Maqedonas, Zotëri Zotëri Stefani ka shtruar një drekë modeste për kryetarët e bashkësive fetare në Maqedoni. Në këtë drekë mori pjesë edhe Reisul Ulema i BFI në RM, H. Sulejman ef. Rexhepi si dhe Drejtor i Komisionit për marëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze, Darijan Sotirovski. Kjo drekë modeste prej të gjithë pjesëmarrësve u vlerësua si rast shumë i qëlluar për një takim të përbashkët të krerëve fetare për të përçuar porosi të ngrohtë se bashkëpunimi dhe bashkëjetesa në Maqedoni është një traditë e hershme nga e cila duhet të mësojnë të gjithë qytetarët pa dallim përkatësive etnike, fetare, politike, kulturore etj.

[maxgallery id=”8661″]

 [:]

Comments are closed.