[:al]Drejtori i ri i HALKBANK vizitoi BFI-në[:]

[:al]Shkup, 23 prill – Sot, drejtori i HALBANK, dr. Bilall Suxhubashi ka vizituar BFI-në ku është pritur nga Reisul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi, i cili, mysafirin e nderuar e ka informuar lidhur me rrjedhat dhe zhvillimet fetare islame në vend, si dhe me mënyrën e oprganizimit institucional të kësaj jete.

Tutje, efendi Rexhepi i ka uruar dr. Suxhubashit suksese në postin e drejtorit të Halkbankës duke inicuar gjetjen e modaliteteve për një bashkëpunim në të mirë të zhvillimit të jetës fetare islame në vend.

[maxgallery id=”8767″][:]

Comments are closed.