“Dorëshkrimet e Mendjendriturit të Luginës së Preshevës Mulla Nazmi ef. Memeti”

Doli nga shtypi vepra “Dorëshkrimet e Mendjendriturit të Luginës së Preshevës Mulla Nazmi ef. Memeti” të autorëve Jusuf ef. Zimeri dhe Taxhedin ef. Bislimi e botuar nga Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në RMV.

Së shpejti në duart e dashamirëve të librit…

Comments are closed.