DOLI NGA SHTYPI NUMRI I RI I REVISTËS “HËNA E RE” Nr. 370 KORRIK 2022

Revista “HËNA E RE” në numrin e korrikut (2022) sjell këto materiale:
– Mesazhi i Kurban Bajramit 2022 nga Reisul Ulema
– Qufli Osmani, Freskime shpirtërore në këtë vapë përcëlluese
– Paketohet dhe shpërndahet mishi i kurbanit
– Haxhinjtë e BFI’së udhëtuan me 5 aeroplanë
– Taxhudin Hamidi, Lutja në ditën e Arafatit
– Reisi priti haxhinjtë në aeroportin e Shkupit
– Muhammed B. Sytari, “Melaqet mbi Qabe…”
– Përkrahje e vlerave dhe rrjedhave Europiane
– Bashkim Aliu, Mendësia regresive e “gishtit të urrejtjes”
– Jusuf Zimeri, Vlera e dhjetë ditëve të muajit Dhulhixhe
– Dr. Husein Rizai, Dimensioni metafizik i Kurbanit
– Seid Fejzuli, “Nevojat e domosdoshme i bëjnë të lejuara sendet e ndaluara”
– Dënohet sulmi mbi imamin e xhamisë së Lupçit
– Qemal Rushiti, Rrëfim për dy botët në Alanya… si dhe shumë tema dhe materiale të tjera.

Comments are closed.