[:al]Doc. Dr. Shaban Sulejmani anëtar i Këshillit për Fetfa pranë Shurës Euro-aziatike[:]

[:al]Këto ditë, Shura Euro-aziatike ka mbajtur mbledhjen konstituive të Këshillit për Fetfa, ide kjo e ngritur në mbledhjen e tetorit të vitit të kaluar të Shurës Euro-Aziatike.

Anëtar i këtij Këshilli nga BFI-ja e Maqedonisë, me propozim të Reisul Ulemasë, H. Sulejman ef. Rexhepi, është caktuar profesori i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup, Doc. Dr. Shaban Sulejmani.

Në këtë këshill aderojnë përfaqësues nga të gjitha bashkësitë fetare të shteteve nga Evropa, Ballkani si dhe nga shtetet e Azisë[:]

Comments are closed.