Dita nacionale e R. së Iranit

Kreu i BFI së h. Sulejman ef Rexhepi i shoqëruar nga muftiu i Shkupit prof. Rexhep ef Jusufi, muftiu i Tetovës dr Qani Nesimi, dekani i FSHI së doc.dr. Fahrudin Ebibi, drejtori i Medreses Isa Beu prof ibrahim Idrizi dhe me disa bashkëpuntorë tjerë, mori pjesë në ditën nacionale të Republikës së Iranit

 iran

Comments are closed.