DELEGACIONI I BFI E RMV NË SOLEMNITETIN E PAVARËSISË SË KUVAJTIT ORGANIZUAR NGA AMBASADA NË SOFJE

Më datën 22. 02.2023 të autorozuar nga Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz Shaqir ef. Fetai delegacioni në përbërje të Mr Salim Sulejmani, Mr. Nasir Rexhepi, Z. Hamit Rasimi dhe H. Ismet Ademi përfaqësuan BFI e RMV në solemnitetin e shënimit të Pavarësisë së Kuvajtit ku u pritën nga Ambasadori Gazi Hamed El Fadlij të cilët uruan ditën e madhe të Pavarësisë së Kuvajtit dhe i falënderuan për ftesën.
Në të njejtën kohë biseduan për bashkpunimin e mirëfilltë të BFI e RMV me Ambasadën e Kuvajtit, ndërsa Ambasadorit të posaemëruar i uruan sukses në punën e tij diplomatike dhe më gjërë.
Zoti e bekoftë Shtetin e Kuvajtit.

Comments are closed.