Delegacion i Fondit Global të Angazhimit dhe Rezistencës së Komunitetit vizitoi BFI-në

Me 27.07.2022 Baskesinē Islame e vizitoj nje delegacion i larte nga (Fondi Global i Angazhimit dhe Rezistencës së Komunitetit )
Takimi kishte në fokus bashkpunimin gjegjesisht kordinimet te metutjeshme të BFI-së, institucioneve dhe Organizatave te ndryshme nga vendi dhe jashte, në aktivitetet e projekteve rreth ekstremizmit të dhunshëm, udhehequr nga konsorciumi i Qendrës për bashkëpunim ndërkombëtar i mbështetur nga GCERF (Global Community Engagement and Resilience Fund)

Delegacionin ne emer te Reisul Ulemas Shaqir Fetai, e priti Drejtori per pune te jashtme Mr. Mustafa Dauti, dhe Shefi i Kabinetit te Reisul Ulemas Dr. Abdulkerim Hyseni

Në takim prezantuan:
1. Kevin Osborne, Drejtor i GCERF për Ballkan dhe ekipi i tij
2. Aleksandar Krzhallovski, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar
3. Samet Shabani, udhëheqës i Horizon Civitas
4. Magdalena Lembovska, zyrtare nga Ambasada e Mbretërisë Holandë në Maqedoninë e Veriut

Comments are closed.