Delegacion i BFI vizitoi Qendrën Islame në Uinterthur

Në kuadër të vizitës së delegacionit të Bashkësisë Fetare Islame të RMV në Zvicër, Drejtori i sektorit për diasporë pranë Rijasetit të BFI, Dr. Selver ef. Xhemaili, të shtunën më 26.11.2022 vizitoi Qendrën Kulturore Islame në Uinterthur.
Gjatë kësaj vizite, Dr. Selver ef. Xhemaili përcolli selamet dhe porositë e Kryetarit të BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e më pas edhe Ligjëroi para xhematit të kësaj Qendre Kulturore.
Më pas, Kryesia e Xhamisë dhe imami Ismail ef. Halili informuan delegacionin e BFI për rrjedhën e punimeve të qendrës së re të cilës para 2 muajve iu vunë themelet.

Comments are closed.