Delegacion i BFI pjesëmarrëse në solemnitetin festiv me rastin e ” Ditës Nacionale” të Mbretërisë së Arabisë Saudite

(SHQ. ENG.)

Delegacioni i BFI e RMV në përbërje të Z. Irsal Jakupit, Sekretar Gjeneral i BFI, H. Abedin ef Imeri, Myfti i Kumanovës dhe Dr Abdulkerim ef Iseini me ftesë të Ambasadës sē Arabisë Saudite në Tiranë më 23.09.2022 do të marrin pjesë në solemnitetin festiv me rastin e ” Ditës Nacionale” të Mbtetërisë së Arabisë Saudite. Delegacioni në fjalë përfaqëson Reisul Ulemanë, i cili nuk do të mund të prezantoj për shkak se të enjten më 22.09.2022 ka udhëtuar në Kairo të Egjiptit, për pjesëmarrje në Konferencën ndërkombëtare.
Delegacioni i BFI do të takohet me Ambasadorin e MbretՃrisë së Arabisë Saudite Z. Fejsal bin Gazi Hifdhi dhe do i shprehin urimet e përzemërta Shkëlqesisë së tij Mbretit Selman bin Abdulaziz dhe trashëgimtarit të Fronit mbretëror Eminencës së tij Muhamed bin Selman, si dhe popullit saudit. Në këtë solemnitet do të kenë rastin të takojnë edhe petsonalitete poltike e kulturore të vendeve të ndryshme.

 

***

 

Delegation of IRC participating in the festive solemnity on the occasion of the “National Day” of the Kingdom of Saudi Arabia

 

 

The delegation of IRC of RNM composed of Mr. Irsal ef. Jakupi, Secretary General of IRC, H. Abedin ef. Imeri, Mufti of Kumanovo and Dr. Abdulkerim ef. Iseini at the invitation of the Embassy of Saudi Arabia in Tirana on 23.09.2022 will participate in the festive solemnity on the occasion of the “National Day” of the Kingdom of Saudi Arabia. The delegation in question represents Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, who will not be able to present because on Thursday 22.09.2022 he traveled to Cairo, Egypt, to participate in the international conference.

The delegation of IRC will meet with the Ambassador of the Kingdom of Saudi Arabia, Mr. Faisal bin Gazi Hifdhi, and will express their heartfelt congratulations to His Excellency King Salman bin Abdulaziz and the heir to the royal throne, His Eminence Muhammad bin Salman, as well as to the Saudi people. In this solemnity, they will have the opportunity to meet political and cultural personalities of different countries.

 

 

Comments are closed.