Deklaratat e krerëve të BFI e RMV dhe BIK

Deklarata e përbashkët e Kryetarit të BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai dhe Kryetarit të BIK, Kryemyftiut H. Naim ef. Tërnava

https://www.facebook.com/bfinmk/videos/450607310115620

Comments are closed.