Ceremonia për nder të fillimit të negociatave me BE

Kryetari i BFI të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Kryeministri i vendit z. Dimitar Koveçevski, në Klubin e Deputetëve në Shkup, për nder të fillimit të negociatave me Bashkimin Evropian.
Në këtë ngjarje, Reisul Ulema u takua me figurat eminente të Shtetit të cilët i uroi dhe u dëshiroi suksese në këtë rrugëtim shumë të rendësishëm për ardhmërinë e vendit tonë.

Comments are closed.