Myftinia e Prilepit, mbështetje Reisul Ulemasë

Myftinia e Prilepit, mbështetje Reisul Ulemasë Të hënën më 15.06.2020 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, priti delegacion nga Muftinia e Prilepit. Në këtë takimin, me Muftininë e Prilepit të…

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME Shkup, 08.06.2020: Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Botërore Islame me seli në Mekke, Dr. MOHAMMAD ABDULKARIM ALISSA, i uron detyrën e u.d. Reisul Ulema i BFI-së, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar…

Myftiu i Shkupit bashkë me operativën vizitoi Reisin e ri

Myftiu i Shkupit bashkë me operativën vizitoi Reisin e ri Në vazhdën e vizitave që i bëhen u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të mërkurën me datë 10.06.2020, Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame e vizitoi Muftiu i Muftinisë së…

Atasheu i Ambasadës Turke viziton Reisin

Atasheu i Ambasadës Turke viziton u.d. Reisin Në selinë e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame në RMV, më datë 08.06.2020 në vizitë te u.d. Reisul Ulema H.Hfz. Shaqir ef. Fetai ishte Atasheu për Çështje Fetare pranë Ambasadës Turke në…

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME

URIMI I LIGËS BOTËRORE ISLAME Shkup, 08.06.2020: Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Botërore Islame me seli në Mekke, Dr. MOHAMMAD ABDULKARIM ALISSA, i uron detyrën e U.D. Reisul Ulema i BFI-së, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, duke i dëshiruar…

Konkurs për regjistrim në SHMI

Konkurs për regjistrim në SHMI “Medreseja Isa Beu"- Shkup dhe Paralelet e saja për pranimin e nxënësve të rregullt (djem dhe vajza) në vitin e parë të vitit shkollorë 2020 / 2021

Kumtesë

Kumtesë ​“Thuaj: “Punoni, se Allahu, i Dërguari i Tij dhe besimtarët do të shohin punën tuaj. Së shpejti do të ktheheni tek Ai që di të dukshmen dhe të padukshmen e Ai do t’ju njoftojë për atë që keni bërë.” (Teube, 105)…

Демант

Демант Во врска со банковниот извод бр.76. со датум 26.06.2019 год кој што се појави на некои електронски медиуми а пропратен со текст во кој што се наведува дека првиот човек на ИВЗ подигнал од жиро сметката на ИВЗ еден милион евра,…

Demant

Demant Lidhur me ekstraktin e bankës nr. 76 të datës 26.06.2019, i cili qarkullon nëpër mediumet elektronike i shoqëruar me komente se kinse kreu i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi ka nxjerr prej zhirollogarisë së BFI-së një milion euro,…