Reisi fali xhumanë në Xhaminë e Larme

Reisi fali xhumanë në Xhaminë e Larme “Do të jemi gjithmonë pranë dhe me besimtarët tanë” ishte një nga premtimet e para që i bëri H. Hfz. Shaqir ef. Fetai pas marrjes së postit u.d. Reisul Ulema - Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame në…

Mirë menaxhimin e kemi obligim dhe amanet

Mirë menaxhimin e kemi obligim dhe amanet Në vazhdën e takimeve për urime dhe mbështetje, të enjten, me datë 18.06.2020, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai në selinë e Rijasetit të BFI priti z,…

Profesorë të Universitetit Evropian vizituan Reisin

Професорите на Европскиот Универзитет и Интернационалниот универзитет Еуропа Прима Скопје ја посетиа Реисот Веста за новите измени во Исламската Верска Заедница е многу добро примена во академските кругови на универзитетите и…

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit

Muftinia e Shtipit përkrahje Reisit Në vazhdën e mbështetjeve dhe përkrahjeve ndaj u.d. Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetai si dhe ndryshimeve të reja në Bashkësinë Fetare Islame vijnë edhe nga Myftinia e Shtipit. Të mëkurën, me datë…

Studentët në përkrahje të Reisit

Studentët në përkrahje të Reisit Ardhmëria e çdo vendi, varet nga rinia dhe përgatitja profesionale e kulturore e asaj rinie, shpeshherë të ndërthurur me parakushtet e krijuara nga gjeneratat e vjetra dhe rrugën e trasuar drejt dijes dhe…

Frymë e re në bashkëpunimin me Gazetarët

(Shq. Мкд) Frymë e re në bashkëpunimin me Gazetarët Të martën, më 16.06.2020 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, në frymën e ndryshimeve të reja në Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së…

Muftinia e Manastirit përkrah ndryshimet e reja

Muftinia e Manastirit përkrah ndryshimet e reja Mbështetje dhe përkrahje ndaj u.d. Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetai dhe ndryshimeve të reja në BFI vijnë edhe nga Qyteti i Alfabetit-Manastiri, ku të hënën më 15.06.2020, një…

Forumi i Boshnjakëve përkrah zhvillimet e reja në BFI

(Shq. Bosn. Мкд) Forumi i Boshnjakëve përkrah zhvillimet e reja në BFI Të hënën, me datë 15.06.2020, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në RMV, u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai priti në takim zyrtar Kryetarin e Forumit të…