KOMUNITETI MUSLIMAN SHQIPTAR NË ZVICËR

I nderuar u.d. reisul-ulema të BFIMV-së, Hfz. Shaqir ef. Fetahu! Të nderuar anëtarë të Rijasetit të BFIMV-së! I nderuar drejtor për dijasporën pranë BFIMV-së, Dr. Selver ef. Xhemaili! Kemi kënaqësinë që t’ju njoftojmë se në pasditën e së…

NJOHTIM PËR KURBAN BAJRAMIN

Të nderuar, Ju njoftojmë se Rijaseti i BFI, për shkak të situatës aktuale me koronavirusin Kovid-19, ka anuluar organizimin e Manifestimit qëndror tradicional të namazit të Kurban Bajramit, i cili në bazë të Takvimit, sivjet është 31…

INFORMIM

I N F O R M I M Bazuar në Njoftimin nr. 10-1871/1 dat. 23.07.2020 dërguar nga Agjencia e ushqimit dhe veterinarisë së RMV, Bashkësia Fetare Islame informon besimtarët se në vendin tonë është konstatuar ekzistimi i sëmurjës të quajtur …

Q.I.Sh. El-Furkan përgëzon Reisin e ri

Q.I.Sh. El-Furkan përgëzon Reisin e ri Qendra Islame Shqiptare “El-Furkan” nga Minheni, nëpërmjet një letre urimi, përgëzon Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Feta për postin e ri, në krye të…