Browsing Category

Lajme

Telegram ngushëllimi

Telegram ngushëllimi nga Kryemuftiu i Bashkēsisë Islame të Kosovës H. Naim ef. Tërnava për tragjedinë në Tetovë

MESAZH NGUSHËLLIMI

"Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi". Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë së Veriut me…

Reisul Ulemaja priti profesorët e shquar nga Austria Të mërkurën më 18.08.2021, Kryetari i…