Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Letër qarkore

Letër qarkore: Reisi rekomandon ndërprerjen e mësimit në Medrese dhe Fakultetin e Shkencave Islame Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, sot urdhëroi ndërprerjen e mësimit në Medrese dhe të Fakultetit të Shkencave Islame, në…
Lexo më shumë...

El Feth: Yazar h. Süleyman ef. Recepi

El Feth Suriye'deki çatışmanın geleceği ne olursa olsun, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin yıllardır savaştığı terörizme teslim olmayı kabul etmeyeceği ve o dönemde binlerce şehit verdiği inancını koruyacağı çok açık.. Yazar h.…
Lexo më shumë...

Urim: Gëzuar 7 Marsi

Urim Gëzuar 7 Marsi Me rastin e Ditës së Mësuesit, shpreh urimet më të përzemërta personale dhe ato të Bashkësisë Fetare Islame për mësuesit tanë të cilët po edukojnë gjenerata duke i brumosur ato me dritën e diturisë, mençurisë,…
Lexo më shumë...

Kolumnë

Kolumnë El FETH Cfarëdoqoftë ardhmëria e konfliktit në Siri, është shumë e qartë se Rexhep Taip Erdogan, do ju qëndrojë besnik bindjeve të veta se Turqia nuk pranon dorëzim përpara terorizmit të cilin e ka luftuar me vite dhe gjatë…
Lexo më shumë...

Reisi takon Ambasadorin e Turqisë në Shkup

Reisi takon Ambasadorin e Turqisë në Shkup Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, ka pritur më 5 mars, 2020, Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shkup, z.…
Lexo më shumë...

Reisi në doktorimin e Berat Deharit

Reisi në doktorimin e Berat Deharit Më 5 mars, 2020, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, ka marrë pjesë në ceremoninë e doktorimit të zv/drejtorit të NP “Pyjet…
Lexo më shumë...