Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Apel

Apel Në kuadër të marrëveshjes së re politike në mes të katër partive më të mëdha në vend, është edhe pika e veçantë që ka të bëjë me kontrollimin dhe pastrimin e listës zgjedhore. Ky proces u përmbyll dhe si rezultat i kësaj ka dalur…
Lexo më shumë...

Botim i Ri

Botim i Ri Botohet i plotë kompleti “Për fe dhe atdhe” Pas një pune disa mujore, duke i kërkuar, i tubuar dhe sistemuar shkrimet e ndryshme autoriale si dhe interevistat e shumta të Reisul Ulemasë së BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, në…
Lexo më shumë...

NJoftim për Opinion

Bashkësia Fetare Islame e R. së Maqedonisë njofton besimtarët mysliman të vendit se festa e Fitër Bajramit është 05.07.2016 ( e martë ). Falja e Namazit të Sabahut 4 : 29 min Falja e Namazit të Bajramit 5 : 44min Manifestimi qendërorë do…
Lexo më shumë...

Njohtim për opinion

Njohtim për opinion Krerët dhe përfaqësuesit e kishës dhe të Bashkësive fetare në Republikën e Maqedonisë, me datën 10.06.2016 mbajtën një takim të përbashkët në Shkup, me ç rast shqyrtuan më shumë aspekte nga jeta religjioze e…
Lexo më shumë...