Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

U hodh guri themeltar i xhamisë në Sencë

U hodh guri themeltar i xhamisë në Sencë Të enjten (10.11.2016 ), në fshatin Sencë të Komunës së Mavrovës-Rostushë u hodh gurëthemeli për rindërtimin e Xhamisë së Re. Në këtë akt prezantuan një numër i madh i banorëve të…
Lexo më shumë...

“Tetë dekada Kushtetutshmëri të BFI”

Bashkësia Fetare islame në RM e rastin e 80 vjetorit të Kushtetushmërisë së vet organizon tryezë shkencore me temën “Tetë dekada Kushtetutshmëri të BFI”. Tryeza do të mbahet më 05.11. 2016 (dita e shtunë) në Fakultetin e Shkencave…
Lexo më shumë...

I N F O R M I M – Kthimi i Haxhinjëve

Informohen të gjithë familjarët e haxhinjëve që kanë udhëtuar me BFI se kthimi i tyre bëhet me sa vijon: 23.09.2016 ora 15:50 ( haxhit e Muftinisë së Shkupit) 24.09.2016 ora 02:15 ( haxhit e Muftinisë së Tetovës) 24.09.2016 ora 13:30…
Lexo më shumë...

Apel – Апел

Apel Banorët e Hasanbegut dhe të rrethinës, të cilët u sprovuan nga një katastrofë natyrore, me ç’rast humbën pjesëtarë të familjes dhe gjithçka tjetër, këto ditë po përballen edhe me rrezikun e përhapjes së epidemive të mundshme që janë…
Lexo më shumë...

Apel

Apel Në kuadër të marrëveshjes së re politike në mes të katër partive më të mëdha në vend, është edhe pika e veçantë që ka të bëjë me kontrollimin dhe pastrimin e listës zgjedhore. Ky proces u përmbyll dhe si rezultat i kësaj ka dalur…
Lexo më shumë...