Përcjellja dhe Duaja e Haxhilerëve të Tetovës

Të hënën më 27.06.2022, në Objektin për Shërbime Fetare dhe Sociale, Myftinia e Tetovës me në kry Myftiun Dr. Qani ef. Nesimi, organizoi dua haxhi të përbashkët për nijetlinjtë që kanë vendosur të shkojnë në haxh këtë vit. Në këtë…

AMBASADORI I OSBE VIZITOI BFI-NË

Të hënën më 27.06.2022 BFI e RMV e vizitoi Ambasadori i OSBE Z. Klemens Koja, të cilin e priti Kryetari i BFI Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, i shoqëruar nga Z. Mustafa Dauti, drejtor për çështje me botën e jashtme dhe Dr.…

Arriti grupi i parë i hanxhinjve në Meke

Grupi i parë i hanxhinjve të cilët u nisën të dielën më 26.06.2022,nga Maqedonia e Veriut për në vendet e shenjta, kanë arritur shëndoshë e mirë. Haxhinjtë, kryesisht nga Gostivari dhe rrethina, u nisën nën mbikëqyrjen e Myftiut të…

NISET GRUPI I PARË I HAXHINJVE

Të dielën më 26.06.2022 u nisë grupi i parë i Haxhilerëve të BFI - së në RMV për në vendet e shenjta. Haxhinjtë u përcollën nga Kryetari i BFI të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai dhe Myftiu i Gostivarit H. Sabahudin ef. Zendeli.…

TAKIM ME EKIPIN MEDICINAL TË HAXHIT 2022

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai të enjten më 23.06.2022, u takua me ekipin medicinal që do të kujdeset për shëndetin e hanxhinjve nga Maqedonia e Veriut gjatë qëndrimit të tyre në vendet e shenjta…

REIS ULEMA

Dhuro Kurbanin tënd për Medresen Isa Beu

[ads_pro_ad_space id=”`{`bsa_pro_ad_space id=1`}`” max_width=”” delay=”” padding_top=”” attachment=”” crop=”” if_empty=”” custom_image=”” link=”” show_ids=””][/ads_pro_ad_space]

VIDEO GALERIA

[elfsight_youtube_gallery id=”3″]