[:al]BFI solidarizohet me popullin e Mbretërisë së Arabisë Saudite[:]

[:al]Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë dënon ashpër sulmin ndaj Mbretërisë së Arabisë Saudite dhe njëherit solidarizohet me popullin vëllazëror arab. Në një telegram ngushëllimi, të dërguar të Mërkurën, më 28 Mars 2018, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi edhe një herë shprehu përkrahjen dhe solidarizimin e BFI të RM, ndaj popullit arab dhe udhëheqësisë së Mbretërisë së Arabisë Saudite dhe ashpër dënon të gjitha sulmet ndaj tyre.

[:]

Comments are closed.