BFI pjesëmarrëse në dekorimin e Ismail Kadaresë

Me rastin e dekorimit të letrarit të mirënjohur shqiptar Z Ismail Kadare nga Komuna e Tetovës me titullin “Qytetar nderi” ftesës ju përgjigj edhe BFI e RMV.
Për shkak të pjesmarrjes së Reisul Ulemasë H. Hafiz Shaqir ef Fetai në takimin e Bashkësive islame Ballkanike në Varna të Bullgarisë dhe në pamundësi t’i përgjigjet ftesës, atë e përfaqësoi Muftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef Nesimi, i ciii poashtu ka patur ftesë si Mufti i Tetovës.
Padyshim Ismail Kadare është një shkrimtar me renome ndërkombëtare në sferën e veprave letrare.

Comments are closed.