BFI në solemnitetin e ” Ditës Nacionale” të Mbretërisë së Arabisë Saudite

Delegacioni i BFI e RMV në përbërje të H. Irsal ef. Jakupit, Sekretar Gjeneral i BFI, H. Abedin ef Imeri, Myfti i Kumanovës dhe Dr Abdulkerim ef Iseini me ftesë të Ambasadës sē Arabisë Saudite në Tiranë më 23.09.2022 morrën pjesë në solemnitetin festiv me rastin e ” Ditës Nacionale” të Mbtetërisë së Arabisë Saudite. Delegacioni në fjalë përfaqësoi Reisul Ulemanë, i cili ka udhëtuar në Kairo të Egjiptit, për pjesëmarrje në Konferencën ndërkombëtare.
Delegacioni i BFI u takua me Ambasadorin e MbretՃrisë së Arabisë Saudite Z. Fejsal bin Gazi Hifdhi dhe i shprehën urimet e përzemërta Shkëlqesisë së tij Mbretit Selman bin Abdulaziz dhe trashëgimtarit të Fronit mbretëror Eminencës së tij Muhamed bin Selman, si dhe popullit saudit.

Comments are closed.