BFI në festën e Sllovakisë

Me datë 20.10.2022 me rastin e Ditës së Kushtetutës dhe Ditës së Forcave të Armatosura te Republikës së Sllovakisë, nga BFI në këtë ceremoni mori pjesë Mr. Mustafa Dauti Drejtori për punë të jashtme, i cili e uroj dhe falënderoj për ftesën Ambasadorin e Republikës së Sllovakisë Z. Henrik Markus dhe njëkohësisht shfrytezoi rastin që ta uroj dhe t’ja përcjell përshëndetjet të sinqerta edhe në emrin e Reisul Ulemasë Shaqir ef Fetai për këtë ditë të madhe për popullin sllovak.

Comments are closed.