BFI në 30 vjetorin e OSBE-së

Të mërkurën më 07.12.2022 BFI ishte prezente ne festen e 30 vjetorit te misionit te OSBE-së ne Maqedoni.
Ne kete feste i pranishem ishte Mr. Mustafa Dauti – Drejtor per pune te jashtme, i cili falemnderoi Ambasadorin e OSBE-se Z. Kilian Wahl per ftesen, dhe shprehi uratat e sinqerta OSBE-se Organizates per Siguri pranë Bashkimit Europian, per punen e shkelqyer te bërë mbrenda ketyre 30 viteve, dhe njeherit BFI eshte shum mirenjohëse per kooperimin dhe bashkpunimin gjatë tërë këtyre viteve. Gjithashtu Shfrytzoi rastin dhe Ambasadorit ia percjelli pershendetjet ne emer te Reisul Ulemas Shaqir ef. Fetai dhe ne emer te BFI- se. Te pranishem ishin personalitete te ndryshme.

Comments are closed.