BFI merrë pjesë në Konferencë Ndërkombëtare në Bruksel

konference ne Bruksel 13-14 maj 2014Konferencë Ndërkombëtare e Bashkësive Islame të Europës: “Uniteti në diversitet dhe kërkimi së bashku i të ardhmes në Europë”

Nga 13 dhe 14 maj 2014 në Bruksel, mbahen Konferencë Ndërkombëtare e Bashkësive Islame të Europës me temë kryesore: “Uniteti në diversitet dhe kërkimi së bashku i të ardhmes në Europë”.

Në këtë konferencë Bashkësinë Fetare Islame e përfaqëson Kryetari i saj, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. Rexhepi i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Afrim Tahiri. Në këtë konferencë pjesëmarrës janë të gjithë bashkësitë Islame të Ballkanit si dhe të Europës.

Comments are closed.